hirdetés

Ha kutyatartásról van szó, ebben az élen járunk

Gerhát Petra

2023. november 30 - Képek forrása: Az én kutyám

Számtalanszor foglalkoztunk már a hazai kutyatartási szokásokkal. A számokat tekintve mindenképp kutyabarát országnak tűnhet Magyarország, hiszen mintegy 3 millió kutya él hazánkban, ami a lakosság számarányát tekintve egyedülálló a világon, azonban a kutyatartás mikéntjében bőven van hova fejlődnünk. Van azonban egy olyan oldala is a magyar kutyás életnek, amiben valóban egyedülállóan jók vagyunk.

hirdetés

Ez pedig nem más, mint a kutyabarátság. A DOGZ podcast 4. évadának második adásában a kutyás hétköznapokkal és nyaralásokkal foglalkozunk. Milyen lehetőségeik vannak a kutyatartóknak hazánkban, ha sétálni vinnék a kutyájukat a nagyvárosokban, ha beülnének egy kávéra vagy ebédre valahova és mennyire általános, hogy a nyaralásunkra is velük tarthatnak kedvenceink? Többek között erre kerestük a választ a ma debütáló adásban. 

 

A DOGZ podcast aktuális adását megnézheted itt:

Vagy meg is hallgathatod:

Adásainkat meghallgathatod az Apple podcast és a Google podcast felületein is.

Milyen lehetőségeink voltak kutyánkkal együtt nyaralni és utazni tíz évvel ezelőtt és hol tartunk most? Mitől lesz kutyabarát egy kávézó, étterem, múzeum vagy szálloda? Hogyan készüljünk a kutyás utazásra a kutyakiképző szerint? És mi a helyzet a nyilvános terekkel, miként tölthetünk együtt biztonságos körülmények között időt kedvenceinkkel, akár csak napi pár óra vagy 1-2 séta során? 

A DOGZ podcast legfrissebb adásában Gerhát Petra, Az én kutyám magazin újságírója és vendégei:

  • Jármai Nóra, a DOG3 vezető oktatója, kutyakiképzője, kutyapanziós
  • Zalka Szilvia, a Városliget Zrt. Liget Budapest projektjének kommunikációs munkatársa
  • Máté Krisztián, a kutyabarathelyek.hu alapítója beszélget egymással arról, hogy is áll hazánk a kutyabarátságot tekintve. 

Miként lett Magyarország legnagyobb közparkja igazi kutyaparadicsom, hogyan lehet felderíteni, a kutyásoknak valójában mire is van szükségük? Mit tehetnek meg a kutyások a Városligetben és milyen szabályokat kell betartaniuk? A Ligeti Kutyás kódexben IDE kattintva megismerheted a pontos részleteket, azonba ne mulaszd el meghallgatni a beszélgetést, hiszen végre egy olyan állattartással kapcsolatos témát találtunk, amiben joggal lehetünk büszkék országunkra.

Előző adásunkat itt is meghallgathatod!

Kövess minket, hogy ne maradj le csütörtökönként megjelenő adásainkról, melyekben ismert kutyás szakértőkkel beszélgetünk fontos témákról!

 

dogz kutya wc kutyabarát kutyabarát étterem kutyabarát kávézó kutyabarát szálloda nyaralás kutyával Podcast póráz séta sétáltatás szájkosár szálloda Városliget

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!