hirdetés

Magyar fejlesztésű app segít, ha kutyás társat keresel

Vermes Nikolett

2023. június 27 - Képek: Getty Images Hungary

Everyday life at home with dogs

A kutyások Tindere segít, hogy a gazdi olyan párt találjon magának, aki előtt nem kell magyarázkodni az állattartás miatt.

hirdetés

Minden kutyatartó ismeri a téli, hajnali séták nehézségeit, a széttépett cipők látványát, vagyis a kedvencünk miatti plusz terheket. A gazdik tudják, hogy kutyájuk nem az ördög teremtménye, csupán néha túlzottan is játékos. De ezt nem értik azok a nők és férfiak, akik még sosem voltak ebtulajdonosok. Éppen ezért sok konfliktust szülhet egy párkapcsolatban ha csak az egyik fél tart otthon négylábú kedvencet. Ám ez fel sem merül akkor, ha két kutyás találkozik egymással. A gazdik számára készített kutyás társkereső pontosan ezzel a céllal indult.

Csak a kutyások értik meg igazán a kutyásokat

Milyen a kutyád? Mutasd!

A magyar fejlesztésű kutyás társkereső alkalmazásban lényegében a saját kép mellett kötelező feltüntetni, hogy milyen kutyánk van. Így egyszerre két fotó jelenik meg a profilon, amit a többi szingli gazdi láthat. Ezen kívül lényeges megadni a saját és az állat nevét. A többi funkció már olyan, mint a hagyományos társkereső alkalmazásokban. Életkor, város, érdeklődés, cél stb. Egy biztos, az első perctől garantált, hogy nem szaladunk bele állatgyűlölő személybe. Tehát már a regisztráció során kipipálhatunk egy fontos szűrőt. Kezdődhet a kaland!

kutyás randi

Az alkalmazás kiszűri a kutyásokat

Egy átlagos társkereső esetén az ismerkedési folyamat során derül ki, hogy a meglévő állatok nem kompatibilisek. Vagy hosszú beszélgetések után tudjuk meg, hogy az illető nem is szereti az állatokat. Itt viszont rögtön szűrhető minden személy, akár állat szerint is, ezért senkit sem érhetnek meglepetések. Például ha valakinek egy olyan kutyája van, akivel semmiképpen nem lehet összeszoktatni egy macskát, akkor ez hamar kiderül. Az applikáció fejlesztői számos fontos szempontot figyelembe vettek. Ilyen a még nem kutyás szinglik regisztrációja. Ugyanis azokat sem zárják ki, akiknek nincs állatuk, vagy éppen az adott időszakban erre nincs lehetőségük, de szeretnének. Persze ennek szigorú szabályai vannak. Ebben az esetben a feltöltésnél a „nincs” opciót kell választani az állat fajának megjelölésekor. Amennyiben ennek a beállítására nem hajlandó a felhasználó, az adminisztrátorok azonnal törlik a rendszerből.

A cél a boldogság

A társkereső biztonsággal használható, nem kell félni attól, hogy valaki csak a nyelvét akarja köszörülni a szingli gazdikon. Persze itt is érvényes az elővigyázatosság, érdemes az első személyes találkozás előtt megtudni néhány fontos információt az udvarlóról, ezzel elkerülhetők a visszaélések. Ideális első randi lehet egy kutyafuttató vagy egy közös sétáltatás, így kedvenceink is összeismerkedhetnek, de ha nem elég szimpatikus a másik személy, akkor bármikor őszintén nemet mondhatunk. Bár a kutyás ember jó ember, ne legyünk túl elfogultak. Mégis, amikor jól sikerül egy randevú, és érezzük, hogy igazán értékes személyre találtunk, akkor legyünk bátrak és hagyjunk fel az emberi játszmákkal, elvégre kutyánk is csak azt akarja, hogy boldogok legyünk. Sok sikert!

 

kutya szerelem párkapcsolat kutya új párkapcsolat

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!