hirdetés

Garantált a boldogság: 6 kutyás ajándékötlet fanatikus gazdiknak, akiknek kedvencük az első

Szénási Szimonetta

2023. január 31 - Képek: Getty Images Hungary

Ha szeretnéd valami különlegessel – értsd: az arcképes bögrén és pólón túl – meglepni kutyás ismerősödet, akkor ezekkel az ajándékokkal garantáltan sikered lesz.

hirdetés

Ha van olyan ismerősöd, akinek kedvence a szíve csücske, akkor az alábbi hat kutyás ajándék közül választva egészen biztosan nagy örömet okozhatsz neki, akár a születésnapjáról, akár más ünnepről legyen szó.

1.) Portré vagy grafika

Ma már számos alkotó készít egyedi grafikát, festményt, esetleg karikatúrát fénykép alapján. Ha egy olyan fotót választasz, amin barátod szeretett jószágával szerepel, az erről készült kép egészen biztosan kiemelt helyet kap majd a lakásban.

2.) Közös program(ok)

Élményt adni mindig jó ötlet. Ráadásul a gazdik tudják, hogy kutyájuknak a velük töltött idő a legértékesebb. Így ha te ezt figyelembe veszed, és valamilyen közös programra invitálod meg őket, azzal nyert ügyed lesz! Kiválaszthatsz te is valamilyen érdekes, nekik való eseményt. Pihenésre vágyó barátodat meglepheted egy ajándékutalvánnyal valamelyik kutyabarát szállóba vagy kávézóba, sportos ismerősödnek pedig adhatsz belépőt egy kutya-gazda jógaórára.

3.) Összeillő kiegészítők

A fanatikus gazdik nagy összhangban vannak szőrös barátukkal. Hogy ez kívülről is egyértelmű legyen, válassz nekik harmonikus kiegészítőket. Például egy színben passzoló nyakörv-póráz és sál-sapka szett kedves ajándék lehet. Ugyanígy egy egyforma anyagból varrt kendő vagy pulóver is mosolyt csalhat az ünnepelt arcára.

4.) Utalvány

Ha nem szeretnél mellélőni, és inkább a barátodra bíznád a választást, vegyél neki ajándékutalványt. Ez szólhat valamelyik kutyás boltba, de akár egy kutyaiskolába (ahol nem csak a kölykök számára tanítanak fontos dolgokat, de a felnőtt ebek is sokat profitálhatnak egy-egy tanfolyamból!) vagy valamely szakember, például kozmetikus szolgáltatásaira is. Így valóban olyan holmit vagy programot választhat, amire szükségük van.

5.) Minőségi holmik

Ha tudod, hogy a lelkiismeretes gazdi már régóta vágyik valamilyen speciális kutyás kiegészítőre, aminek igen borsos ára van, vagy mesélte, mennyit költ jószága kedvenc tápjára, ebben is támogathatod.

6.) Fotóalbum

A fényképek igazán személyesek, így ha van lehetőséged begyűjteni egy albumra valót barátod és kedvence megörökített pillanatairól, azzal szó szerint örök emléket adsz nekik.

ajándék ajándék a gazdinak ajándék a kutyának hám jóga közös program kutya és ember kutya és ember kapcsolata kutya és gazda kutya kapcsolat kutyaiskola kutyatáp nyakörv póráz táp

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink