hirdetés

Így néznek ki Margot Robbie „gyerekei”: az elfoglalt színésznő kutyái

Molnár Enikő

2023. augusztus 26 - Képek: Getty Images Hungary

A Barbie film miatt most mindenhol a színésznő neve szerepel, ami nem is csoda, hiszen nagy sikerű produkcióról van szó. Ennek ellenére hű maradt önmagához, és nem oszt meg több részletet a magánéletéről, mint az eddigiekben, és tartózkodik a botrányoktól.

hirdetés

Ebben a cikkünkben már írtunk arról, hogy a Barbie film főszereplői hogyan élik meg a forgatásokat, kutyás szempontból. Mennyire tudnak találkozni velük, elviszik-e a forgatásokra… A következőkben kifejezetten Margot Robbie kutyáiról lesz szó. Mindig érdekes, amikor kapunk néhány apró részletet egy ismert személy életéből, és elkezd összeállni a kép, hogy milyen ember is lehet valójában, a reflektorfényeken kívül. Ahogyan a szólás is tartja, aki szereti a kutyákat, az rossz ember nem lehet.

Margot Robbie, a színésznő, aki kilépett a „szőke szépség” árnyékából

Az ausztrál színésznő első nagy szerepe A Wall Street farkasa című filmhez kapcsolódik, aki látta, az tudja, hogy egy egészen sztereotipikus szerepnek köszönhetően futott be. Azóta számos filmben megmutatta, hogy nem csak a szőke szépség karakteréhez ért, és bár első ránézésre a Barbie pont az ellenkezőjét sugallja, ez messze van az igazságtól.

Számos interjúból kiderül, hogy a színésznő igyekszik különválasztani a magánéletét a publikumtól. Olyan részleteket oszt meg a mindennapjaiból, amit ő választ, többek közt a kutyáinak érkezése is ezekhez tartozik.

Az ő (Cate Blanchett) magánélete személyes marad, és ez valami, ami felé törekszem

nyilatkozta Margot Robbie. Előtte arról beszélt, hogy nincs kifejezetten egy olyan híresség, akire hasonlítani akart, de Cate Blanchett döntései tetszenek neki. Hiszen a tehetséges színésznő a karrierje során nem a magánéletével hívta fel magára a figyelmet, hanem a remek alakításaival.

A „kutyagyerekek”

Margot Robbie igazi állatvédő, és olyan párral büszkélkedhet, aki szintén ezt a titulust viseli. Férje, Tom Ackerley filmproducer, színész és egykori rendezőasszisztens. Többször is nyilatkoztak arról, hogy milyen fontos számukra a kutyák megmentése, ezt pedig mi sem mutatja jobban, mint kedvenceik. Ha lehet hinni a forrásoknak, három kutyusuk van. Margot Robbie törölte az Instagram profilját, Tom Ackerley pedig legutoljára kb. két éve posztolt, így viszonylag kevés friss információ van kutyáikról. Azért kérdéses a kutyák száma, mert már második kedvencüknél is a következőt nyilatkozta a színésznő:

Én úgy voltam vele, hogy „Csak egy hétig vigyázunk rá.”, a férjem erre azt mondta, hogy „Nem! Megtartjuk.” Erre azt mondtam, hogy „Biztos, hogy nem tudjuk, ezzel csak megerősíted a fejemben, hogy nem lehetnek gyerekeink. Nem bírok el két kölyökkutyával, hát még gyerekekkel.

A kép, ami alapján a publikum azt feltételezte, hogy van egy új védencük, Robbie Instagramjával együtt elveszett, Ackerley profilján pedig nincs hír újabb kutyusról (pedig akkoriban még aktív volt a közösségi médián), illetve a nevét sem osztották meg. Ennek ellenére egyáltalán nem kizárt, hogy 2020-ban érkezett egy újabb eb a párhoz, de kevés bizonyíték van arra, hogy tényleg az övék.

Sokszor úgy gondolom, hogy ez attól függ, hogyan szeretsz szeretve lenni. Ha kutyás vagy, akkor kedveled, ha nagy gesztusokkal mutatják ki az odaadásukat. A macskák inkább olyanok, mint egy ravasz, flörtölő mosoly a bárban.

-nyilatkozta a színésznő, amikor egy interjú során megkérdezték, hogy mi a különbség a kutyás és macskás emberek között

A titokzatos szomszéd és a szépség

A két kutyus, akiknek a nevét közzétették, Boo Radley és Belle. Előbbit 2016-ban fogadták örökbe, nem sokkal az esküvőjük után a kutyus is összekötötte őket. Nevét a kultikus regény (majd film) titokzatos karakteréről kapta, mert Margot Robbie egyik kedvence a Ne bántsátok a feketerigót!. A fajtája keverék, a képek alapján valamilyen terrier lehet benne. A második kutyus látszólag egy spontán ötlet vezérelte örökbefogadás eredményeként került hozzájuk. Az ő hazavitele 2018-ban meglepetésként érte a színésznőt, de utólag nem bánta meg, hogy nem kardoskodott úgy igazán az örökbefogadása ellen. Belle egy pitbull keverék, akiről annyit lehetett plusz információként megtudni, hogy valószínűleg valami nagyobb fajta lehet a másik szülő, mert gyorsan és nagyot nőtt. A feltételezett harmadik kutyusnak nem tudni a nevét.

Legyen kettő vagy három kutyájuk, biztos, hogy jó dolguk van, és gazdáik figyelnek arra, hogy teljes életet éljenek. A színésznő néhány interjú során rátapint az állattartás egyik fontos részére: hiába az anyagi biztonság, az még nem elég ahhoz, hogy annyi kutyát örökbe tudj fogadni, amennyi elfér. Bárcsak ennyire egyszerű lenne. A pénz csak egy része a kutyatartásnak, viszont ami talán még fontosabb, az az idő, amit rá tudunk fordítani az ebbel való foglalkozásra.

kutyatartás és munka Margot Robbie

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!