hirdetés

Tudtán kívül mentett meg egy alomnyi kiskutyát a sportoló

Király Barbara

2024. július 3 - Kép: Getty Images Hungary

Edzés közben barátkozott össze egy lány egy kóbor kutyával, akiről miután pár nap múlva befogadta, kiderült, hogy vemhes.

hirdetés

Így talált otthonra a vemhes kóbor kutya.

A vemhes kóbor kutya boldog, és szerető otthonra talált

Nina és a vemhes kóbor kutya története

Nina azért költözött új városba, mert egy profi futóversenyre készült. Mindennap ugyanazt a napi rutint követte, így egyáltalán nem számított rá, hogy bármi is meglepetést fog neki okozni a hétköznapokban. Az egyik edzésén azonban egy barátságos kóbor kutya kezdett el felé közeledni. Naponta többször is összefutottak, és elképesztően gyorsan összebarátkoztak. A kutyus, akit ma már Nipsnek hívnak, egyértelműen Ninával akart lenni.

Az egyik nap, amikor Nina várta a kutyát, és az nem érkezett meg, a lány kétségbeesett. Később kiderült, hogy a helyi biztonsági őr kergette el Nipset arra hivatkozva, hogy veszélyesnek tartja, hogy kóbor kutyák mászkáljanak a környéken. Nina megijedt, hogy Nips jelenléte mást is zavarni fog, ezért a lány úgy döntött, hogy befogadja az ebet a saját otthonába.

A kölyköknek is sikerült gazdát találni

Ekkor vette észre a lány, hogy a kutya vemhes. Ez egyáltalán nem könnyítette meg a dolgát, ugyanis az albérletében nem tarthatott volna egyetlen állatot sem. Nemhogy egy vemhes kutyát! Nem sokkal ezután újra költöznie kellett egy verseny miatt, így sürgősen ki kellett találnia, hogy hogyan tud segíteni a négylábún, míg ő távol van. Végül egy állatkereskedés kedves dolgozói úgy döntöttek, hogy vigyáznak Nipsre, míg a lány futóversenyen van.

Nina és Nips története videón:

Szinte filmbe illő, mi történt ezek után

Nipsnél akkor indult be a szülés, amikor Nina versenye elkezdődött. Olyan nagy löketet adott ez neki, hogy végül meg is nyerte azt. A hat életerős és egészséges kölyök születése után Nipsről kiderült, hogy nagyon jó anyuka, fantasztikusan gondjukat viselte az apróságoknak. A kölykök gyorsan cseperedtek és fejlődtek, és szerencsére nagyon hamar sikerült szerető otthont is találni nekik. Nips pedig Ninával maradhatott. 

DOGZ Fesztivál és Konferencia a Városligetben

Kutyás bemutatókkal, falkasétával, kutyás sportokkal, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal várunk minden kutyabarátot szeptember 7-én a Városligetben, az év legnagyobb kutyás rendezvényén. Írd be már most a naptáradba.

Add to Calendar

A fesztivál és a szakmai konferencia részletes programját Itt megtalálod.

A fesztiválon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

IDE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ

Egy kutya örökbefogadása nemes cselekedet, ugyanakkor fontos tudni, hogy egy négylábú hatalmas felelősséggel is jár! Mindenképpen tájékozódj megfelelő forrásokból, mielőtt belevágnál egy ilyen hatalmas projektbe.

Kutyust vennél magadhoz? Nem tudod, hogy mik azok a dolgok, amiket mindenképpen jó, ha átgondolsz, mielőtt kiválasztanád a számodra megfelelő társat? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk ezeket a kérdéseket.

kóbor kutya kutya örökbefogadás örökbefogadás vemhes kóbor kutya vemhes kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!