hirdetés

Szívszorító videóban keres gazdát a salgótarjáni utcán élő árva kutya

Szénási Szimonetta

2023. március 11 - Képek: Jozefiák Csilla

Jackson egy kedves, nagytestű kutya, akire gazdái „nem tartanak igényt”, így az utcán tengeti életét. A közösségi médiában futótűzként terjed a róla készült videó, remélve, hogy valaki beleszeret.

hirdetés

Nagyon kedves, barátságos kutya, hálás a kajáért és a simiért is – áll Jackson bemutatkozójában, amelyet a TikTokon és  Facebookon is megosztott Jozefiák Csilla, remélve, hogy az árva jószág mihamarabb gazdát talál.

@jozefiakcsilla

Jackson gazdát keres!!! Nagyon kedves, barátságos kutya, hálás a kajaert is és a simiért is. 2 hónapja az utcán él, kidobták, nem tartanak rá igényt 😔 segíts neki otthont találni 🥰 #dog #dogs #dogrescue #rescue #segíts #mentsdmeg #legyélteagazdája #gazditkeres #jackson

♬ Rescue Dog – Gene Burnett

„Nem tartanak rá igényt”

A videó leírásából az is kiderül, hogy a kutya már több hónapja az utcán él Salgótarjánban, mivel gazdái nem tartottak rá igényt, és egyszerűen kidobták.

A kommentekből azt is megtudtuk, hogy Jacksonban nincs mikrochip, így nem tudták bizonyítani, ki (volt) a tulajdonos. Az ügyben megkeresett menhelyek sem tudták fogadni, mert mindenhol teltház van.

Sikerült befogni

A videó készítője, Jozefiák Csilla megkeresésünkre örömteli hírrel szolgált: elmondta, hogy Jacksont hosszas próbálkozás után végre sikerült befogni.

Mint megmentője tapasztalta, Jackson egy borzasztóan kedves, szeretetre éhes kutya./Fotó: Jozefiák Csilla

Jelenleg ideiglenes helyre került. Most a szükséges orvosi ellátások és az ivartalanítás következik, majd a megfelelő szocializáció után szeretnének egy végleges, szerető gazdát találni a kutyus számára.

állatmenhely árva kutya gazdátlan kutya ideiglenes befogadás ivartalanítás kidobott kutya kutya és ember menhely mikrochip nagytestű kutya videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink