hirdetés

Ezen a helyen együtt mulathatsz a kutyáddal

Szénási Szimonetta

2023. augusztus 27 - Képek: Getty Images Hungary

Ezen a helyen megtalálták a módját, miként mulathatsz együtt kedvenceddel – egészségesen és biztonságosan.

hirdetés

A tavalyi évben az Egyesült Királyság legjobb kutyás pubjának választott garstangi Bellflowerben „Á La Barke”, azaz Ugatómenü várja a négylábú vendégeket, sőt a kutya még sört is fogyaszthat a gazdival.

A kutyád csak olyan sört ihat, ami kifejezetten neki készült!

Az alkohol súlyos méreg!

Ám mielőtt tovább folytatnánk, egy nagyon fontos dolgot szögezzünk le: az alkohol súlyos, esetenként halálos méreg az állatok számára! Egyéni érzékenységtől függően már egy-két korty is halálos lehet, így sose adj se alkoholtartalmú italt, se ételt a kedvencednek! Akkor hogyan tudtok mégis együtt sörözni? Itt a csavar a történetben.

Biztonságos összetevők

Már számos, kifejezetten kutyák számára készült „sör” és egyéb ital kapható a piacon, amiket jószágod is biztonsággal fogyaszthat. Ezek összetevői kutyabarátok. (Az más kérdés, hogy alapvetően kedvenceinknek nincs igénye sem a sörözésre, sem másféle italozásra. Amit igazán szeretnek, az a gazdájukkal töltött idő.)

Az italokon kívül az említett hely különféle finomságokat – snackeket, kolbászkákat, húsételeket – is kínál a négylábú vendégeknek, vasárnap pedig külön menüből válogathatnak, akárcsak az emberek. A kutya így sört és rágcsát, de akár főfogást is ehet. Ezen felül születésnapi ünnepségek lebonyolítását is vállalják az ugató mulatók számára.

A méret nem lényeg

Mint a weboldalukon írják, a teacup, azaz a legkisebb mérettől az olyan óriásokig, mint a német dogok, minden kutyát szívesen látnak. Akik pedig nem élveznék a kutyák társaságát, azoknak lehetőségük van elvonulni a kizárólag kétlábúak számára fenntartott helyiségbe.

Egyfajta terápia

Heather Porter-Brandwood igazgató elmondása szerint a személyzet számára olyan ez, mint egyfajta terápia: jót beszélgetnek a gazdikkal, miközben azok kedvencei szeretettel veszik körül őket. Az említett elismerés, valamint annak kapcsán, hogy idén is jelölték a helyet, így nyilatkozott:

Az, hogy ismét elnyertük az elismerést és eljutottunk a döntőbe, egyszerűen nagyszerű. Nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy mindenkit befogadjunk, beleértve a kutyákat is…Nagyszerű látni a sok csóváló farkat…. Rengeteget teszünk azért, hogy a kutyák otthon érezzék magukat a Bellflowerben.

A hely nagyon népszerű a kutyatartók és a kutyabarátok körében. Vannak, akik az ország távoli csücskéből indulnak útnak, kizárólag a kocsma miatt.

alkohol kutya és gazda kutyás hely méreg mérgezés sör

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink