hirdetés

Nyolc újabb leendő vakvezető tanuló született a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolánál

László Enikő, 2021. március 11 - Forrás: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Nyolc gyönyörű labrador született a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolánál. Az anyakutya szépen gondoskodik most négynapos kölykeiről.

hirdetés

Hét sárga és egy fekete labrador retriever kölyök született. Az öt szuka és három kan egészséges, életrevaló, sokat esznek és alszanak. Viszonylag gyorsan megszületett a hét kölyök, azután Calgary „rápihent” az utolsóra, aki a legnagyobb lett a testvérek között. Ideális súllyal, 40-50 dkg között születtek. Az anyakutya elfáradt és jól érzi magát a csöppségekkel. Az alom Veresegyházon látta meg a napvilágot.

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

Calgary gondoskodó anyuka

Calgary nagyon gondos anya, pár pillanatra szalad ki csak a kertbe. Eszik, és aztán rohan vissza a kölykökhöz, hogy megetesse és tisztogassa őket.

A most négynapos kicsik úgy fognak nőni, mint a gomba, ezért a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola sok fotóval fog róluk jelentkezni a következő hetekben!

Fotó: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola

A legutóbbi alom december 9-én látta meg a napvilágot. Akkor Winnipeg kilenc kölyökkutyának adott életet, akiket azóta már el is neveztek. Hamarosan megkezdődhet kiképzésük, de egyelőre csak annyi a feladatuk, hogy szépen növekedjenek.

(Képek: Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola)

Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
hirdetés
Webshop
További cikkeink

Keresés az oldalon