hirdetés

Bemutatjuk, hogyan él egy sikeres kutya modell

Vermes Nikolett

2023. július 30 - Fotó: GettyImages, Instagram

dalmatian dog in the studio with white background

Zulu keresett kutya modell, akivel minden terméket eladnak a gyártók. A kutya úgy él, akár egy szupermodell. Bemutatjuk, hogy milyen a világ egyik legsikeresebb kutyájának egy napja.

hirdetés

Az első kérdés, ami felmerül a felelős állattartókban, hogy vajon egy modellként dolgozó kutya jól érzi magát? A képek alapján boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik. Viszont gyakran csak a mesterkélt külcsín teszi. Abból derül ki, hogy valóban jó élete van a híres kutyáknak, ha megnézzük, hogyan telik egy átlagos napjuk.

Úgy él, akár a topmodellek

Zulu, a cifra mudi több mint 6,5 ezer követőt tudhat magának csak az Instagramon. Ezen kívül ott van a fényképe a kutyás kiegészítőket gyártó cégek reklám plakátjain és külön professzionális honlapja is van, amit egy PR szakember szerkeszt. Egy profi csapat dolgozik Zulu körül, hogy a kutya modell mindenhol a legjobb formáját hozza. Mindennap egy kiadós sétával indul, majd egy kis pihenő után reggelizik.

A cifra mudi csak és kizárólag legjobb minőségű kutyatápot és táplálékkiegészítőket fogyaszt.

Napközben a munkáé a főszerep. Zulu feladata, hogy modellt álljon a fotókon, miközben egy új tervezésű kutyahámot, nyakörvet vagy cipőt visel. Máskor pedig a további kiegészítők mellett pózol, mint a hűsítő funkcióval felszerelt kutyafekhely, tál vagy szőrszárító. A fotózásokat és forgatásokat megszakítja a pihenés, sok játék, rendszeres kutya fitness, és este egy újabb kellemes gazdis séta következik. Végül, a legfontosabb, hogy Zulu nyugodtan aludjon.

A modell kutyák fegyelmezettek és jól viselik, ha fotózzák őket

Nem vállal el mindent

Az állatot gazdája tette ismertté, aki mintegy reklámfelületként értékesíti a kutyát, persze meg kell jegyezni, hogy jó értelemben. Zulu tevékenysége megegyezik az influenszerek munkájával. A gyártók vele reklámozzák termékeiket és ezért cserébe a gazdája pénzt kap. Sok kutya dolgozik így, viszont Zulu esete más. Ő valóban professzionális.

Saját honlapján feketén-fehéren olvasható, hogy nem reklámoz bármit.

Csak és kizárólag olyan termékekben pózol, ami nem jelent veszélyt számára. Főleg kiegészítőket ad el különleges és ápolt külsejével. Ami kockázattal jár, az kizárt.

A modell kutyák és gazdájuk között szoros a kapcsolat

A kutya modell fizetés irigylésre méltó

Zulu végzi a munkát, de a fizetést jogilag a gazdája kapja helyette, aki ebből a pénzből biztosítja kutyája számára a legdaliásabb körülményeket. Ilyen a

tágas kert, a jó minőségű kutyatáp és táplálékkiegészítők, a rendszeres állatorvosi vizsgálat és a kutya fitness.

Zulu fizetéséről nincsenek pontos adatok, viszont az influenszer kutyák bérezése megegyezik az emberével. Egy több ezer követővel rendelkező közösségi média modell 5 ezer követő felett egy képért 50 ezer forintot kap. A Zululról készült fotók napi rendszerességgel kerülnek ki a közösségi médiába. Így az eb egy hónapban – forintban – köze másfél milliót keres. Mi pedig csak bízunk abban, hogy a gazdája ugyanazzal a felelősséggel egyengeti tovább a fiatal, másfél éves kutyájáról.

A híres Zululról itt találsz képeket.

állatmodell-ügynökség híres kutya kutya modell

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!