hirdetés

A szeretetéhes golden retriever mindenkit megölelne: így reagálnak a járókelők

Szénási Szimonetta

2023. március 25 - Képek: YouTube

Az ölelgetős kutya már-már igazi hírességnek számít a környéken, a róla készült videók pedig igazán szívmelengetőek.

hirdetés

A különleges nevű Louboutina egy golden retriever, méghozzá egy módfelett bújós példány. A barátságos négylábúnak mondhatni lételeme az emberi közelség, olyannyira, hogy séta közben mindenkihez odamegy, és kér egy ölelést. A New York-iak már jól ismerik a kutyát, és a reakcióikat látva cseppet sem bánják a kedves szokást.

Kép: YouTube

Fülig érő szájak

A Louboutináról készült videó alapján az emberek módfelett örülnek a négylábúnak. A járókelők fülig érő szájjal fogadják a közeledését, amit simogatással és kedves szavakkal hálálnak meg neki. Amerre csak jár, boldogságot hagy maga után, ami nem is csoda, hiszen kinek ne aranyozná be a napját egy ilyen kedves gesztus?!

Az alábbi angol nyelvű videóban Louboutina gazdája, Cesar Fernandez-Chavez meséli el, hogyan lett kedvence az ölelgetős kutya:

Gazdája legfőbb támasza

Amellett, hogy a nagyszívű eb mindenkinek osztogatja a szeretetét, abból jut bőven szerető gazdájának is, aki mellé imád bekuckózni az ágyba odahaza. Igazi csupaszív kutya.

Szabadság-szobor és Louboutina

Mint a férfi elmesélte, egyszer egy turista azt mondta neki, az ikonikus Szabadság-szobor és Louboutina miatt érkezett New Yorkba – ez jól mutatja, milyen hírneve van a kutyusnak. Ami nem csoda, hiszen mindenki szeretné megörökíteni az ölelgetős kutyával való találkozást, így Louboutináról naponta számos fotó és videó készül.

Instagram-oldalukon pedig 180 ezren követik az immár több mint 10 esztendős négylábú kalandjait.

Kis híján egy lakástűz áldozata lett

Loubie gazdája egy megrázó esetet is megoszt, miszerint pár éve kutyája csaknem egy lakástűz áldozata lett. A férfinak le kellett szaladnia valamiért, és mivel rövid idő alatt meg is fordult volna, úgy döntött, nem viszi magával éppen alvó kedvencét. Ám egy belső sugallat hatására mégis felkeltette a kutyát. Ez volt a szerencse! Ugyanis nem sokkal ezután kapta az értesítést, hogy tűz ütött ki a társasházban, ahol éltek. Az ő otthonukat is érintette a szerencsétlenség, egy szomszédos lakásból terjedtek át a lángok. Mindenüket elvesztették, de szerencsére nekik nem esett bántódásuk.

Érdekes következménye a tragédiának, hogy bár addig a kutya mindig külön aludt, a történteket követően csak a gazda mellett hajtja álomra a fejét.

Loubie és gazdája között igen szoros a kapcsolat./Kép: YouTube

Érzelmes goldiek

Nem Louboutina az egyetlen melegszívű golden retriever. Ahogy nemrég hírt adtunk róla, Huxley nevű fajtatársa a vonatközönség körében vált igen nélkülözhetetlenné hasonló jó szokásával. Ő ugyanis a vonatutak alatt járja körbe a kocsit, puszikat, pacsikat és öleléseket osztogatva.

alvás alvási szokások barátságos kutya barátságos kutyafajták együttalvás golden retriever kutya és ember kutya és ember kapcsolata kutya és gazda kutya puszi kutya szeretet jele ölelés tűz

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink