hirdetés

Íme Paul McCartney új kedvence

Vermes Nikolett

2023. szeptember 11 - Fotó: GettyImages

Hol dalt írt a kutyáknak, hol pedig megmenti őket. A Beatles legendás énekese ezúttal egy menhelyi állatnak adott új otthont. Imádnivaló a kis négylábú.

hirdetés

Nem csoda, hogy Paul McCartney nem tudott ellenállni az ebnek. A pincser keverék fülei olyanok, akár egy spániel fülei, a szeme fölötti világos foltok pedig egy harci kutya jellegzetes tekintetét idézik. A házikedvenc éppen olyan egyedi és különleges, mint a világhíres gazdája, a Beatles egykori énekese.

Paul McCartney a Beatles-el

Személyesen ment az állatvédőkhöz

Paul McCartney 81 éves kora ellenére is aktívan dolgozik. Nemzetközi turnékon énekel és játszik, televíziós felvételekre jár vagy éppen interjút ad az újságoknak. Sosem unatkozik, ezentúl pedig még kevesebb ideje lesz arra, hogy tétlen maradjon, hiszen nemrég egy mentett kutyával bővült a családja.

A Beatles egykori tagja a sűrű teendői ellenére személyesen ment el a Los Angeles-i állatmentő alapítványhoz, hogy egyenesen a kennelből emelje ki új kedvencét.

A nagyvilággal megosztott fotón már csak azt látjuk, hogy a világsztár és a kedvese boldogan tartja karjai között a mentett kutyát a saját otthonukban. A lovagi tisztséggel kitűntetett zenész nem először hangoztatja, hogy számára nagyon fontosak a négylábúak.

Külön slágert alkotott a kutyáknak

Paul McCartney számára annyira fontosak a kutyák, hogy a Beatles-el egy külön zeneszámmal is meglepték a négylábúakat. A Sergeant Pepper című album egyik leghíresebb slágerében olyan hangokat rejtettek el, amelyeket csak az ebek hallanak. A banda tehát külön kedveskedett szőrös kis barátainak.

A Day In The Life című daluk felvétele alatt kutyasípot fújtak, ezzel pedig elérték, hogy a kutyák valami olyat is halljanak a Beatles albumon, amit az emberi fül képtelen meghallani.

Paul McCartney mai napig szívesen mesél erről az emlékről, hiszen ez a kedves, kutyákkal szemben tett gesztus elsősorban az ő nevéhez köthető.

Külön zenét írtak a kutyáknak

Az állatvédők is hálásak neki

Vajon az új kedvence számára is fog zenét írni? Ezt nem tudhatjuk előre, de annyi biztos, hogy kétségkívül szerető gazdája lesz egy nehéz sorsú, elhagyott kisállatnak, aki csak arra várt, hogy otthont kapjon. De beszéljenek inkább az örökbe adó szavai. „Üdv Neked, Rover (az új neveden már Jet)! Rettentően büszkék vagyunk arra, hogy ez a kiskutya megtalálta életre szóló családját.

Hálás köszönettel tartozunk Paul McCartney-nak és Nancynek, hogy megnyitották otthonuk ajtaját egy mentett kutya előtt.

Köszönjük, hogy támogatják az állatmentést!” – mondták az állatmentők, akik személyesen adták át Jet-et új gazdájának, Paul McCartney-nak.

 

híres kutyák hírességek kutyái kutya zenét hallgat

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink