hirdetés

Bizonytalan Britney Spears kutyáinak sorsa

Vermes Nikolett

2023. szeptember 11 - Fotó: GettyImages

A pop hercegnője bebizonyította, hogy számára a kutyái minden pénznél többet érnek. Még a gyémántról is lemondana csak azért, hogy visszakapja kedvencét.

hirdetés

Britney Spears botrányai között az állatvédők számára minden bizonnyal ez a hír számít a legértékesebbnek. A sztár valósággal harcol szeretett kutyáiért, akit az egykori kedves magának követel. Mutatjuk, hogy mi vezetett ehhez a szívfacsaró küzdelemhez.

Nem lenne ideje a kutyákra

Kutyákkal alapítottak családot

Az események szerint Sam Asghari összeférhetetlenségre hivatkozva beadta a válókeresetet. Az énekesnő és a sztárként ünnepelt férfi modell kapcsolatát kezdetektől beárnyékolta a közöttük lévő korkülönbség. Ma Britney 42 éves, míg Sam 29. A rossz nyelvek szerint eleve szakításra volt ítélve a románc, a pár ennek ellenére mégis házasságot kötött, majd gyerekek helyett kutyákkal alapítottak családot. 2021-ben került hozzájuk Sawyer és Porsha, a válással viszont kérdésessé vált a dobermann és a juhászkutya sorsa.

Nem számít a pénz

A kutyákat egyaránt saját gyerekeikként szereti Britney és Sam is, éppen ezért jogi úton támadják az elhelyezési kérdést. A jelen állások szerint Sam ügyvédei állnak nyerésre, sőt egyenesen azzal támadják Britneyt, hogy nem lehetne jó gazdája az ebeknek, elvégre folyton dolgozik, és így vajmi kevés ideje maradna a négylábúak nevelésére.

Britney azonban nem ért egyet ezekkel a vádakkal, mi több elmondásai szerint elég vagyona van ahhoz, hogy a kutyák számára a lehető legjobb körülményeket biztosítsa.

Bosszúvágyból a Samtól kapott milliókat érő gyémántgyűrűt is eladná, hogy annak összeget is az ebekre költse. Minden jel arra utal, hogy ha Britneyhez kerülnek a kutyák, akkor királyi életük lesz a pop hercegnőjének otthonában.

Mindig is rajongott a kutyákért

A kutyákra is gondolni kell

Ameddig a jogi kérdés nem tisztázott, a dobermann és a juhászkutya Samnél van. Hogy Britney miként viseli a mindennapokat szeretett kutyái nélkül, arról nem nyilatkozik, de a jogi vitát elnézve bizonyára akkor lenne a legboldogabb, ha újra Sawyer és Porsha közelében lenne.

Az énekesnő korábban is aktívan felszólalt az állatvédelem mellett, ezért olyan szokatlan, hogy a bíróság mégsem akarja neki ítélni a két kutyát.

Mindez csak arra enged következtetni, hogy a közösen vállalt állat mindig is közös felelősség lesz, és egy szakítás csak összetöri az ebek szívét. Ha gyakran változtatni kell otthonukat, mindig más valaki vigyáz rájuk, az stresszes lehet a kutyák számára, hisz jellemzően szeretik, ha kiszámíthatók a mindennapok. És igaz, hogy nem feledkezhetünk meg kedvencünk ellátásának anyagi vonzatáról, de a boldogságát elsősorban mégsem az fogja meghatározni, hogy mennyit tudunk költeni rá, hanem az, hogy mennyi figyelmet, törődést és szeretetet adunk neki.

gazdátlan kutya hírességek kutyái sztárok kutyái

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink