hirdetés

Egy kutyafej tört fel a padló alól egy nő lakásában – videó

Vermes Nikolett

2023. augusztus 30 - Fotó: GettyImages

Ha nem lenne a videófelvétel, magunk sem hinnénk el, hogy egy kutya a fejével átszakította egy fürdőszoba a padlóját. Megtörtént a lehetetlen!

hirdetés

Amikor már azt hittük, hogy mindent láttunk, kiderült, hogy mégis van új a nap alatt. Egy fiatal amerikai nő videóüzenete bizonyára minden jóérzésű kutyabarátot sokkolni fog, ezért még a cikk elején hangsúlyozzuk, hogy csak erős idegzetű olvasóknak ajánlott a következő képsor megtekintése!

A kutya a padló alól nézett ki

A feje átszakította a padlót

Bret, a fiatal feleség a férjével egy éjszaka furcsa zajokra lett figyelmes. Amikor észlelték, hogy a fürdőszobából jönnek a hangok, azonnal megnézték, hogy mi történt. A házaspár nem akart hinni a szemének. Miután beléptek a fürdőszobába, látták, hogy egy idegen kutya feje áll ki a padlóból. Az eb valósággal átszakította a padlót, de csak a buksija lógott ki a föld felett, mivel a nyakörve beakadt a lécekbe, és a teste a padló alá szorult. Igaz, ezt nem tudhatták első ránézésre a házasok. Azt hitték, hogy egy filmbe csöppentek, annyira abszurd volt számukra a helyzet. A Tennessee-ben élő fiatalok óvatosan megközelítették a kutyát, és csak ekkor látták, hogy a lécekben fennakadt nyakörve miatt nem tud nagyobb rést verni magának a szabaduláshoz. De hogyan kerülhetett a padló alá egyáltalán a szerencsétlen kutya?

A vihar elől keresett menedéket

A padlóba szorult eb a szélsőséges időjárás elől keresett magának menedéket. Mivel Bret házát éppen akkor újították fel, számos rés maradt nyitva, ahol egy közepes méretű kutya teste is befért. Így történt, hogy a vihar elől menekülő kutya beszaladt a ház oldalán álló lyukon, és ahogy futott előre, egyre szűkebb, a ház alatti területen húzódó folyosókon találta magát, végül a fürdőszoba alatt elakadt, és hogy kibújhasson a ház alól, a

fejével alulról áttörte a padlót, csakhogy a nyakörve beakadt a padlót alkotó lécekbe.

Nem volt sokáig a fürdőszoba rabja. Bret férje meglazította az állat nyakörvét, majd nagyobb rést tört a padlóba, és a négylábú szerencsésen kiszabadult. A kis család vizet és élelmet adott neki, majd Bret egy újabb videóban arról beszélt, hogy ha nem jelentkezik az eb gazdája, akkor megtartják.

Lulunak hívják a megmentett kutyát

Az interneten futótűzként terjedt a hír a padlóba szorult kutyáról, akinek minden bizonnyal volt gazdája. Legalábbis a nyakörv erről tanúskodott. Bret és férje már kezdte elfogadni, hogy a meglévő kutyájuk mellett egy újabb négylábúval bővül a család, ám akkor jelentkezett a padlóba szorult állat gazdája.

Mint kiderült, Lulunak hívják, és valóban a vihar elől menekült azon az estén, amikor az idegen fürdőszobában lyukadt ki.

Végül Lulu visszakerült a gazdájához, és Bret is gondoskodott róla, hogy a ház felújítása során nem maradjon több olyan rés, ahol beszorulhat egy pórul járt állat. Az eseményeket rögzítő videóra eddig több, mint 3 millióan reagáltak.

@kyndal_bret

WHAT DO I DO

♬ original sound - kyndal_bret
elveszett kutya félős kutya idegen kutya követ a fürdőszobába kutya és a vihar

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink